Social 31 Mai 2019 16:42
Fetita de 4 ani din Arad care ar fi fost violata de concubinul mamei, cu participarea femeii, a fost preluata in ingrijire de un asistent maternal profesionist, iar medicii afirma ca starea copilei este buna, insa primeste tratament pentru o infectie urinara.

Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Arad, Diana Vogel, a declarat vineri, pentru Agerpres, ca fetita a fost preluata in sistemul de protectie joi dupa-amiaza, dupa retinerea cuplului acuzat de viol.

"Fetita este intr-o stare de sanatate buna si a fost preluata acasa de un asistent maternal profesionist, pentru a beneficia de un mediu cat mai apropiat de cel familial. Primeste si consiliere adecvata in raport cu varsta", a precizat Diana Vogel.

Conform unor surse medicale, fetita primeste tratament specific dupa ce s-a descoperit ca are o infectie urinara.

Bunica copilei a declarat autoritatilor ca nu are conditii pentru a creste copilul, astfel ca a fost de acord ca fetita sa fie preluata de un asistent maternal.

Joi, un barbat de 22 de ani si concubina sa de 25 de ani au fost retinuti de politisti pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu fiica de 4 ani a femeii, in perioada decembrie 2018 - martie 2019.

"De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite intre cei doi", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Dupa cateva ore de la retinere, barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in timp ce mama copilei a fost pusa sub control judiciar, ei fiind suspectati de viol, corupere sexuala a minorilor si rele tratamente aplicate minorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.