Social 31 Mai 2019 14:42
Un grup de 15 francezi pasionati de curse off-road a provocat haos in Parcul National Ceahlau.

Strainii au patruns cu motocicletele si autovehiculele de teren intr-o arie protejata, iar unul dintre ei s-a accidentat grav, scrie Adevarul.ro.

Ei au smuls mai intai o bariera metalica montata la intrarea intr-un drum forestier, ignorand indicatoarele. In timp ce-si "consumau" pasiunea prin padure, unul dintre ei, un tanar de 24 de ani, a suferit un accident grav.

"Un coleg care patrula prin zona Paraul Martin a vazut bariera smulsa, apoi a descoperit persoana accidentata. Au aparut cativa colegi cu acele vehicule, iar rangerul a incercat sa stea de vorba cu ei, dar nu a avut succes", a declarat Catalin Gavrilescu, directorul Administratiei Parcului National Ceahlau.

Solicitati sa intervina, in urma unui apel prin 112, salvamontistii au ajutat si cadrele de la Ambulanta sa ajunga la locul unde se afla tanarul, apoi au solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta victima la Spitalul din Targu Mures.

"Vom merge la Politie sa vedem ce au identificat ca sa dam si noi o sanctiune pentru patrunderea in aria protejata cu acele vehicule", a precizat Catalin Gavrilescu, directorul Administratiei Parcului National Ceahlau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.