Social 31 Mai 2019 09:57
Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca "Antena 3 ar trebui boicotata - nu doar de politicieni, dar si de cei care comanda reclame".

"Antena 3 este irelevanta. Nu conteaza! Au luptat ca nebunii pentru PSD si penali, si PSD a pierdut masiv.

De ce ? Pentru ca audienta lor este de doar 400’000 de oameni. Atat. O postare mai virala de la un influencer online, un video de la Mircea Bravo sau Selly au si de 5 ori mai mult. ProTV are 2.5 milioane pe seara. EuropaFM este mult peste ei.

Voturile PSD au venit in mare parte prin primarii de la sate - de la taranii de peste 60 de ani, cu studii primare. Foarte putini oameni care inteleg un discurs sau pot judeca singuri au votat PSD. Antena 3 nici nu a contat in rezultatele finale.

Acum - ca PSD a pierdut - infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru ca el vrea sa joace, sa conteze. Dar nu mai conteaza deloc. Pentru nimeni. Decat daca il bagam noi in seama.

Antena 3 ar trebui boicotata - nu doar de politicieni, dar si de cei care comanda reclame. Firmele mari dau 100m EUR pe an catre Grupul Intact. Ar trebui sa opreasca finantarea. Si Gadea, Badea si toti nenorocitii de acolo sa fie dati afara - sa plece ei in Diaspora la munca de jos, sa vada cum e", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.