Social 30 Mai 2019 12:53
Utilizatorii retelei de metrou pot folosi, incepand de joi, o noua iesire la statia de metrou Tineretului de pe magistrala 2, care a fost inaugurata de oficialii Metrorex si ai Ministerului Transporturilor.

"Metrorex a deschis astazi, 30.05.2019, o noua cale de acces la statia de metrou Tineretului, aflata in capatul spre statia de metrou Piata Unirii.

Aceasta are in componenta sa doua intrari/iesiri pietonale dotate cu scari fixe, escalatoare si lift, facilitand astfel deplasarea persoanelor cu dizabilitati.

Noua cale de acces face parte din proiectul "Imbunatatirea serviciilor de transport public de calatori cu metroul pe Magistrala 2 Berceni – Pipera". Valoarea lucrarilor realizate este de aproximativ 18 milioane de lei cu TVA, iar investitia este finantata din fonduri europene nerambursabile acordate in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020 (POIM)", se arata intr-un comunicat transmis de Metrorex.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.