Social 29 Mai 2019 13:00 de Clara Vacaru
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a afirmat miercuri ca ramane fidel social-democratiei si incurajeaza ''nevoia PSD de a depasi o perioada grea'', dar deocamdata nu doreste sa revina in ''politica militanta''.

"Inima mea va ramane intotdeauna fidela social democratiei, ideilor progresiste si valorilor democratice europene. Inteleg si incurajez nevoia PSD de a depasi o perioada grea care, netratata cu curaj si responsabilitate, are potentialul de a pune sub semnul intrebarii soarta acestui mare partid romanesc. Raman alaturi de fostii mei colegi si colege, insa planurile mele imediate nu includ revenirea in politica militanta", a precizat Geoana pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat ca toti oamenii de buna-credinta care doresc sa vina sau sa revina in Partidul Social Democrat "vor fi intotdeauna bineveniti".

"V-am spus un lucru, faptul ca vrem sa deschidem larg portile si cei care vor sa vina alaturi de noi vor fi intotdeauna bineveniti. Bineinteles ca si Mircea Geoana si alti colegi care vor sa vina alaturi de PSD vor avea... Eu imi doresc ca toti oamenii de buna-credinta (sa revina - n.r.) care, chiar daca au plecat din varii motive, sufletul lor a ramas alaturi de PSD", a declarat Viorica Dancila, miercuri, la Parlament, intrebata daca fostul presedinte al social-democratilor Mircea Geoana ar putea "sa fie recuperat de PSD".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.