Social 27 Mai 2019 16:12 de Clara Vacaru
O noua aplicatie social media bazata pe video-uri scurte, produse special pentru platforma, isi face tot mai mult loc intre gigantii Google si Facebook - care domina acum consumul social media video la tineri si foarte tineri prin Youtube, respectiv Instagram.

TikTok – fostul Musical.ly – are din ce în ce mai mulți utilizatori în regiune, inclusiv în România (estimarea este că a depăsit 1 miliard de utilizatori pe plan global, din care peste 200.000 în România).

Vedete social media cu milioane de fani pe platformele „tradiționale”, precum Selly sau Andra Gogan, produc tot mai mult conținut original pentru platforma chinezească si adună, deja, sute de mii de fani acolo.

Elevii pot participa gratuit la UPGRADE 100 prin bursele oferite. Poti sa te inscrii aici.

Ai un startup sau o companie si vrei sa participi gratuit? Te poti inscrie aici.

Este TikTok o amenințare reală pentru Instagram ori Youtube?

Trendurile arată că da.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul altor playeri globali majori precum Netflix, Facebook, Instagram si mulți alții, locul în care TikTok a fost de acord să facă prima prezentare publică în care să dezvăluie secretele platformei va fi iCEE.fest: UPRGRADE 100 – festivalul care aduce la Bucuresti peste doar două săptămâni peste 150 de experți din peste 10 domenii majore ale lumii digitale.

TikTok va fi reprezentat de Noel Nuez – omul care se ocupă de dezvoltarea companiei în Spania si America Latină. El va prezenta în prima zi a festivalului, pe 13 iunie. Agenda completă este aici.

Fenomenul social media va fi analizat în profunzime la festival, Google si Facebook anunțând deja o participare-record. Detalii, aici.

Prim adăugarea TikTok, festivalul va oferi participanților tabloul complet al tendințelor în social media. Mai multe detalii despre participarea companiei chineze, sunt aici.

Agenda completă, o găsiți aici iar ultimele biletele disponibile, sunt listate aici.

***

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti peste doar două săptămâni, in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.