Social 26 Mai 2019 19:35 de Clara Vacaru
 Simona Halep a reusit sa isi faca timp si sa voteze la alegerile europarlamentare si la referendumul pentru justitie, chiar daca acest scrutin s-a suprapus cu pregatirile sportivei noastre pentru primul tur al turneului de la Roland Garros, informeaza ziare.com.

Fosta lidera mondiala WTA a promis ca va face tot posibilul sa mearga la vot, doar daca nu va avea meci in aceeasi zi cu alegerile, lucru care nu s-a intamplat.

Halep a ajuns duminica la Ambasada Romaniei la Paris si a votat, iar sosirea romancei a fost primita cu urale de miile de oameni care asteptau la coada sa voteze si care i-au facut rapid loc sportivei noastre.

Ea a votat in sectia de votare cu numarul 89 din Paris, acolo unde mii de romani asteapta de ore in sir sa voteze, dar votul este ingreunat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.