Social 26 Mai 2019 15:20
Un numar de 174 de pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc au depus cereri pentru a vota la referendumul pentru alegerile europarlamentare si referendumul national, mai multe urne mobile urmand sa fie aduse de la sectiile de votare arondate. 

Referentul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc, Kiss Edit, a declarat pentru Agerpres ca au fost completate cereri de catre pacienti si au fost predate sectiilor de votare arondate, de unde vor fi aduse urnele mobile, pentru ca acesti pacientsi internati sa isi poata exprima optiunea electorala.

Potrivit sursei citate, pentru angajatii care lucreaza duminica si care cer acest lucru, spitalul pune la dispozitie o masina, pentru a putea merge le vot.

La nivelul judetului Harghita au fost organizate 290 de sectii de votare, in listele electorale permanente fiind inscrisi 268.581 de alegatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.