Social 26 Mai 2019 11:54
Presedintele unei sectii de votare din judetul Galati a fost inlocuit, duminica dimineata, dupa ce i s-a facut rau, informeaza reprezentantii Biroului Electoral Judetean (BEJ) Galati. 

Potrivit BEJ Galati, este vorba despre presedintele sectiei de votare nr. 320 din comuna galateana Grivita. Barbatului i s-a facut rau, iar care colegii din sectia de votare au informat BEJ Galati, scrie Agerpres.

Procesul de vot din sectie nu a fost intrerupt, atributiile fiind preluate, temporar, de loctiitorul acestuia, dupa care, conform legii, prin tragerea la sorti de catre reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente, a fost numit un alt presedinte al sectiei de votare.

Toate cele 436 de sectii de vot s-au deschis fara incidente, fiind asteptati la urne 523.316 cetateni cu drept de vot inscrisi pe listele electorale permanente din judetul Galati. La acestia se adauga alti trei cetateni inscrisi pe listele speciale, persoane care locuiesc in comuna galateana Nicoresti, dar care sunt cetateni ai altor state comunitare si care, potrivit legii, au solicitat in scris, cu 60 de zile inaintea votului, ca doresc sa voteze candidatii la Parlamentul European din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.