Social 22 Mai 2019 16:16 de Clara Vacaru
Acum, dispozitivele smart nu mai sunt doar de dimensiunea unora pe care poți să le porți cu tine în buzunar sau în rucsac, dar sunt și electrocasnicele care îți pot transforma casa în una mai smart. Avem mai jos câteva recomandări cu astfel de produse.

La eMAG este acum saptamana electrocasnicelor si se fac reduceri de până la 45%. Noi am selectat câteva electrocasnice mari pentru o casă mai smart.

Masina de spalat rufe

În pofida designului său îngust, mașina de spălat Samsung are o capacitate de 7 kg, care vă permite să spălați rapid o mulțime de rufe dintr-o singură încărcare. Astfel, se reduce frecvența spălărilor, ceea ce duce la economie de timp, energie și apă. Chiar dacă ați uitat să mai aruncați ceva în mașina de spălat, Add Wash vă permite să adăugați articole după a început deja ciclul de spălare. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detectează și diagnostichează problemele și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone. Mașina de spălat smart are o reducere de 19% si se gaseste aici.

Cuptor incorporabil

Acest Arctic AROIM24500BC este un cuptor din clasa energetică A+, cu timer electronic și sistem de curățare catalitic. Are 12 funcții de gătit, de la programul 3D sau ventilație cu aer cald la cel de Pizza. Sistemul de curățare catalitic Self Clean presupune un panou absorbant care atrage grăsimea și vaporii. Funcție de gătire 3D activează simultan toate cele 3 elemente de încălzire, superior, inferior și spate, pornind în același timp ventilatorul și asigurând o distribuție uniformă a căldurii pentru o coacere uniformă. Cuptorul Arctic menține temperatura adecvată servirii preparatelor. Cumpara cuptorul incorporabil de aici, cu 25% mai ieftin.

Frigider 2 uși LG

LG DoorCooling+ face temperatura din interior mai uniformă și răcește 35% mai rapid decât un sistem de răcire convențional. Acesta reduce semnificativ diferența de temperatura între partea interioară și partea de la ușa a compartimentului. Compresorul Inverter Linear a revoluționat nucleul frigiderului, asigurând economie de energie, durabilitate excepțională și control optim al temperaturii pentru a menține un timp mai îndelungat prospețimea alimentelor. Smart Diagnosis de la LG vă permite să remediați cu ușurință orice defecțiune. Frigiderul este la reducere si se gaseste aici.

Citeste si:
Rabla pentru Electrocasnice 2022. Ce aparate pot achiziționa...
Rabla pentru Electrocasnice...

Cuptor cu microunde

Înlocuiți preparatele comode care trebuie numai încălzite cu mâncăruri sănătoase, gătite în casă, datorită cuptorului cu microunde Samsung F300G. Cu cele 20 de moduri de gătit presetate, puteți prepara mâncarea în câteva minute. Cuptorul cu microunde are interiorul antibacterian și rezistent la zgârieturi. Setarea Mod ECO oferă cel mai scăzut consum de energie în standby, reducând semnificativ consumul. Are un sistem triplu de distribuire. Puteți să alegeți dintr-o gamă largă de rețete locale pre-programate. Cuptorul cu microunde este acum la reducere si îl puteti comanda de aici.

Mașină de spălat vase

Cu funcția de pornire întârziată, poți programa mașina să înceapă programul selectat la ora dorită. După pornirea programului, displayul indică exact timpul de spălare rămas. Consumul de apă, temperatura apei și timpul de clătire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdărie. Activați opțiunea VarioSpeed Plus atunci când aveți nevoie de veselă rapid, de exemplu la sărbători de familie sau petreceri aniversare. Capacitatea de încărcare este măsurată de un senzor de viteză de rotație, care detectează nivelul apei. Cumparati masina de spalat vasele la reducere de aici.

Citeste si:
Top 4 greșeli de evitat atunci când cumperi un TV Smart
Top 4 greșeli de evitat...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.