Social 21 Mai 2019 10:42
Avocata Ingrid Mocanu este de parare ca Liviu Dragnea urmeaza sa fie achitat pe 27 mai, in cazul in care PSD obtine la europarlamentare 35% si ALDE ia peste 10%.

"Amanare solutie Dragnea: 27 mai. Sincer, eu cam am incredere in complet, este unul din judecatori destul de normali.

Pronosticul meu este insa unul strict politic: daca PSD obtine in alegeri peste 35% si ALDE ia peste 10% solutia va fi achitare. De ce? pentru ca asta inseamna ca actuala coalitie va castiga presedintele. Iar daca PSD va castiga prezidentialele nu va ramane picior de opozitie in libertate, mai exact ”nepenala”. Sa te tii atunci chitaiala :) Va fi jihad, mafriend!

Iar ICCJ nu va mai avea niciun motiv pentru care sa nu respecte legea, caci Sectia pentru Magistrati va ramane in fiinta si se va consolida, catusele nu vor mai zangani de dupa fiecare colt, iar judecatorii nu vor mai fi sub talpa butucanoasa a DNA, deci vor deveni liberi", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.