Social 19 Mai 2019 13:19 de Clara Vacaru
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru noua judete, valabila de duminica, ora 16:00, pana luni, la ora 6:00, precum si o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara, valabila valabila de duminica, ora 11:00, pana marti, la ora 22:00.

Potrivit meteorologilor, in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul Transilvaniei si local Oltenia, vor fi perioade in care se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si grindina. Moldova si in zona Carpatilor Orientali se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 50 - 60 l/mp, scrie Agerpres.

Se vor afla sub Cod galben judetele Bihor, Arad, Alba, Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti si Dolj.

Totodata, pana marti seara, in cea mai mare parte a tarii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, ce se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 50 - 60 l/mp.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.