Social 19 Mai 2019 02:09 de Clara Vacaru
Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, a castigat Eurovision 2019, cu piesa "Arcade" , in finala ce a avut loc sambata noaptea la Tel Aviv.

Olanda, Italia şi Rusia au fost primele trei clasate în competiția Eurovision din Israel. Olanda s-a clasat, astfel, pe primul loc, cu 492 de puncte, urmată de Italia, cu 465 de puncte şi Rusia, cu 369 de puncte.

Castigatorul a fost ales in urma voturilor juriilor de specialitate si fanilor din tarile participante, acestia din urma exprimandu-si optiunea prin SMS sau prin intermediul aplicatiei mobile dedicate Eurovision.

Cea care a deschis show-ul finalei de la Tel Aviv a fost Netta Barzilai, castigatoarea de anul trecut a concursului cantecului european. De altfel, spectacolul de la Tel Aviv a reunit fosti castigatori sau vedete Eurovision precum Dana International, Conchita, Mans Zelmerlow, Eleni Foureira, Verka Serduchka si Gali Atari, scrie Agerpres.

Madonna a fost invitatul special al finalei Eurovision si a cantat sambata, pe scena de la Tel Aviv, hitul "Like a Prayer" si noul sau single, "Future", acesta din urma alaturi de rapperul Quavo.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.