Social 18 Mai 2019 22:19 de Clara Vacaru
 Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitati din nou la emisiunea „Viata Satului” de pe TVR1, duminica. Ei au fost si saptamana trecuta invitatii emisiunii.

Platoul de filmare al emisiunii „Viata satului” de la TVR este pregatit pentru a-l gazdui pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar si pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Emisiunea se filmeaza in localitatea Poiana Sibiului, departe de ochii presei locale si a activistilor civici, anunta Turnul Sfatului, potrivit News.ro.

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat, luni, ca va solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea ”Viata Satului” din 12 mai.

Liviu Dragnea a participat, si duminica trecuta, alaturi de ministrul Petre Daea, la emisiunea „Viata Satului” la TVR.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.