Social 18 Mai 2019 16:43 de Clara Vacaru
Un caine a salvat viata unui bebelus ingropat de mama sa, o adolescenta, pe un camp din nord-estul Thailandei, a anuntat sambata politia, relateaza AFP.

Numele cainelui este Ping Pong si este considerat un erou.

Nou-nascutul a fost ingropat sub un morman de gunoi langa o ferma din districtul Chumpuang, in provincia Nakhon Ratchasima, insa a fost gasit de Ping Pong in aceeasi zi, pe 15 mai.

Cainele a inceput sa sape in pamant si sa latre, alertandu-si stapanul, un pastor, care a venit sa vada ce s-a intamplat.

Baietelul, internat in spital, se simte bine. Mama, in varsta de 15 ani, este acuzata de tentativa de omor si abandonare a copilului. Fata ar fi dorit sa scape de bebelus de teama parintilor sai, potrivit politiei.

"Asa ca, dupa ce a nascut singura, a ingropat copilul", a spus un politist.

Povestea a starnit interesul mass-mediei locale si numerosi thailandezi au salutat pe retelele sociale actiunea lui Ping Pong.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.