Social 15 Mai 2019 12:36
Comunitatea Declic organizeaza, duminica, 19 mai, de la ora 18.00, in Piata Victoriei din Bucuresti, manifestatia "Toti pentru Europa". Evenimentul are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare.

In cadrul manifestatiei vor concerta trupele Vama, Omul cu sobolani, Taxi si Emil.

De asemenea, vor urca pe scena personalitati din diferite domenii pentru a transmite un mesaj de mobilizare la vot. Printre acestia se numara filosoful Mihai Sora, artistul Tudor Chirila, actorii Marius Manole si Mihai Calin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu de la Daruieste Viata.

"Iesim pentru a le spune celor ce inca nu s-au decis sa participe la alegeri ca de votul lor depinde nu doar viitorul Romaniei, ci si al Europei. Manifestam pentru a incuraja tinerii sa iasa la vot. Nu dam culoare politica manifestatiei. Insa ii dam spirit european", a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Bradatan, citat de Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.