Social 15 Mai 2019 12:14
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi in mai multe judete, in vigoare pana miercuri seara la ora 22:00.

Incepand de la ora 14:00, "in judetele Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Mures, Valcea, Arges, Dambovita, Olt, Teleorman, Giurgiu si local in Harghita vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp", arata meteorologii.

In egala masura, mai este in vigoare o informare meteo pana vineri dimineata la ora 10:00. "In cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi, in perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp si izolat 40 l/mp".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.