Social 14 Mai 2019 17:34 de Clara Vacaru
Barbatul in varsta de 69 de ani intepat marti de un roi de albine pe un camp din comuna Vulturesti a decedat, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.

Cadrele medicale solicitate sa intervina la fata locului au constatat decesul, survenit cel mai probabil din cauza unui soc anafilactic, scrie Agerpres.

"Barbatul se afla la munca pe un camp din comuna Vulturesti. A fost intepat de un roi de albine, iar in momentul in care s-a solicitat interventia echipajului de Terapie Intensiva Mobila, el era deja in stare de inconstienta. Cadrele medicale care s-au deplasat la locul producerii evenimentului au efectuat manevre de resuscitare, dar, din pacate, viata barbatului nu a putut fi salvata", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Cadavrul barbatului urmeaza sa fie preluat de reprezentantii Serviciului de Medicina Legala.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.