Social 14 Mai 2019 11:38
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ, precum si o informare meteo de ploi in toata tara.

De marti de la ora 18:00 pana miercuri dimineata la ora 10:00 intra in vigoare un cod galben de ploi. "In judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Caras-Severin, Timis si local in judetul Hunedoara se vor semnala averse, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 25 l/mp si pe arii restranse 40...60 l/mp", se arata in atentionare.

De marti de la ora 15:00 pana vineri dimineata la ora 10:00, "in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi, in perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp si izolat 40 l/mp", arata meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.