Social 13 Mai 2019 16:58
Noua elevi din clasa a II-a de la scoala din localitatea suceveana Badeuti au ajuns, luni, la Spitalul Municipal Radauti cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce ar fi baut laptele primit la scoala prin programul guvernamental 'Laptele si cornul'.

Cei noua copii au ajuns la spital cu stare de voma, greata si dureri abdominale.

Directorul DSP Suceava, Liliana Gradinariu, a declarat presei ca toti cei noua copii nu sunt in stare grava, dar au ramas in spital pentru monitorizare.

Totodata, DSP Suceava a trimis o echipa de control la scoala respectiva si a demarat o ancheta in acest caz, pentru a se vedea cum este pastrat laptele in scoala, scrie Agerpres.

Potrivit lui lui Gradinariu, DSP Suceava va face verificari si la firma furnizoare.

Pe de alta parte, managerul Spitalului Municipal Radauti, Traian Andronachi, a declarat ca toti copiii internati au o stare generala buna. 'Toti au declarat ca au baut lapte la scoala, probabil aceasta este sursa imbolnavirii", a mai spus Andronachi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.