Social 13 Mai 2019 14:40
Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Tutuianu, sustine ca institutiile statului sunt folosite in campania electorala si ofera drept exemplu Politia judeteana.

"Constat ca institutiile statului sunt folosite in campania electorala. Si am sa va spun de Politie, in primul rand. Unde ajungem, mai ales unde ajung eu, toata Politia judeteana are obligatia sa raporteze imediat. Apar doua-trei masini care ne insotesc pe tot traseul. Am constatat ca ne si filmeaza, ceea ce este ilegal. Suntem oameni pasnici, nu savarsim infractiuni, circulam pe strada si facem campanie electorala civilizata. Nu ati auzit ca vreunul dintre noi a fost implicat in vreun scandal.

De ce foloseste Politia masinile pentru supravegherea noastra e greu sa inteleg. Cred ca ar trebui sa duca masinile si politistii respectivi sa se ocupe de ordine, de liniste publica, de analiza sutelor de dosare cu autori necunoscuti, de analiza plangerilor nenumarate pe care oamenii le au si care sunt nesolutionate. In al doilea rand, sunt oameni din Politie care fac presiuni asupra unor alesi locali: primari, consilieri locali, consilieri judeteni, care au anumite cauze sau plangeri inregistrate pe rolul institutiei. Este inacceptabil", a declarat Adrian Tutuianu, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.