Social 13 Mai 2019 13:26
Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine ca la summit-ul de la Sibiu a vazut doar mese intinse, petreceri si pe seful statului care se "plimba pe acolo si nu il baga nimeni in seama".

„Hai sa vorbim putin despre celebrul summit de la Sibiu. Ati simtit, vazut vreun avantaj pentru Romania? Nu. Am vazut intr-adevar petreceri si de zi si de noapte, mese intinse, nu cu produse romanesti, ci cu tot felul de fructe de mare. Nu am vazut discutii, pentru ca nu a fost in intentie. Nu am vazut niste masuri luate sau un plan adoptat coerent. In schimb, s-au facut discutii serioase despre functiile din viitoarea Comisie Europeana si PE. Plus ca Iohannis... Mie mi-a parut ca totusi e presedintele Romaniei. Se plimba pe acolo si nu il baga nimeni in seama.

Se pare ca Iohannis a insistat foarte mult la membri din CE care au fost prezenti sa forteze ceva, vreo avertizare, si aceasta a fost miza se pare ca sa mai atace guvernul cu ceva. Daca e asa, e ceva incalificabil pentru un sef de stat. O sa vedem daca informatiile sunt reale. Daca sunt reale inseamna ca presedintele lucreaza impotriva tarii. Vorbim de structuri din Romania. Aproape toate structurile de forta din Romania sunt la cheremul personal al lui Iohannis", a declarat Dragnea, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.