Social 13 Mai 2019 13:03 de Clara Vacaru
Maine se deschide la Romexpo cel mai spectaculos si mai dinamic targ tehnic organizat in ultimii 10 ani in Romania: METAL SHOW & TIB.

Peste 180 de firme din 16 tari, lideri din industrie, vor expune in cel mai nou pavilion din Romexpo, pe o suprafata de 15.000 mp, tehnologii de ultima generatie, inovatii si solutii inteligente pentru procesele de fabricatie din urmatoarele domenii: prelucarea tablelor, prelucrari prin aschiere, debitare cu laser, plasma si jet de apa, scule de precizie si dispozitive de prindere, automatizari si robotica, sudura, solutii CAD-CAM, tratamentul suprafetelor, prelucrari mecanice, inginerie electrica si energetica, inginerie mecanica, pompe, compresoare, hidraulica, furnizori industriali, solutii SMART FACTORY si Industrie 4.0.

In premiera la Metal Show & TIB va fi prezenta si Echipa Nationala de Robotica a Romaniei AutoVortex.

In standul AutoVortex din cadrul MetalShow & TIB, puteti conduce robotul de lupta iGOR - victorios la Campionatul International de Robotica 2019 din Coreea de Sud si Hong Kong - si puteti face cunostinta cu primul robot umanoid AVEX - proiectat si construit exclusiv in Romania de catre membrii echipei de robotica.

Toti specialistii din industrie sunt invitati la METAL SHOW & TIB, in perioada 14-17 mai, la Romexpo-Bucuresti, pentru un adevarat spectacol tehnologic.

Accesul este gratuit prin completarea invitatiei online pe www.metalshow-tib.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.