Social 13 Mai 2019 12:55
Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a vorbit despre presupusa intoxicare cu mercur a fostului ministru Doina Pana.

"Eu am respectat solicitarea doamnei Doina Pana, care a venit si mi-a spus. Sunt primul careia i-a spus. Mi-a dat analizele si mi-a aratat evolutia. Dinainte si dupa. Sigur ca era intr-o stare deloc buna. Dumnezeu a ajutat-o sa scape. Ma bucur mult. Doina Pana a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de paduri. Dar a deranjat niste interese uriase. Radarul padurilor a facut sa scada taierile de arbori intr-un an de la o cantitate uriasa la ceva nesemnificativ, niste crengi.

Citeste si: Fostul ministru PSD Doina Pana sustine ca a fost otravita cu mercur

Interesele derajante au fost uriase. Ce nu inteleg eu e de ce ancheta la DIICOT treneaza. Cum nu inteleg sesizarile facute de niste oameni despre ce s-a intamplat in spatele evenimentelor din 10 august, care treneaza. Noi nu avem influenta acolo, control acolo, nici nu vrem. Dar altcineva are. Eu vreau sa depun o lege, cred ca tot saptamana viitoare, sa interzica exportul de busteni. Sunt versanti, coline care sunt barbierite efectiv. (...) Cineva care a pierdut milioane, sute, zeci de milioane. Asta ar trebui sa faca procurorii (n.red.: sa identifice vinovatii). Nu am nicio speranta", a spus Dragnea la Romania TV, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.