Social 13 Mai 2019 10:35
Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, sustine ca Dacian Ciolos a vorbit despre reforma constitutionala, nu a fost un atac la adresa sefului statului.

"Facebook si media au sarit in sus cum ca Ciolos l-a atacat pe Iohannis. Mai oameni buni - ascultati naibii discursul - omul a vorbit despre reforma constitutionala: presedintele (oricare ar fi el) sa nu mai fie fortat sa fie notar (asa cum a decis mizeria de CCR politic actual), sa nu poata fi santajat cu suspendarea de parlament, sa poata forta alegeri anticipate daca parlamentul o ia pe aratura. Nu sunteti de acord? Nu vrem toti asta? Inclusiv Iohannis (nu spunea si el ca vrea sa dea mai multa forta presedintelui prin reforma constitutionala)?

Si mai e ceva. Noi avem principii clare anti-coruptie. Orice coalitie de acolo va pleca. Nu de la impartirea de functii - nu asta ne intereseaza. Invit pe prietenii de la PNL sa scoata propuneri concrete cum vor sa taie coruptia din tara (noi avem masuri clare - incepem de la ANAF, PNDL, CNAS si taiem conductele de bani). Din pacate nu am vazut nimic similar inca de la PNL. Eu ma declar disponibil oricand la o dezbatere publica pe temele astea cu oricine de la ei. Le dau si toate analizele daca nu le au ca sa aiba de unde porni. Ar fi minunat sa ajungem la un consens practic. Altfel nu prea vad din pacate cum sa facem o alianta - nimeni de la noi nu va accepta sa ne dam voturile pentru o coalitie care nu va elimina coruptia structural. Lasati-i pe margine pe USL-isti si pe baroni ca ne fac foarte mult rau si ne blocheaza pe toti. Asa ca hai la discutii si hai la munca pe propuneri concrete! Ca asta asteapta toata lumea!", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.