Social 12 Mai 2019 10:50
Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice din judetul Satu Mare, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea.

"Credeti-ma, cred ca n-a fost prim-ministru mai jignit decat mine, mai pus la colt, mai atacat decat mine. Probabil s-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor. Sunt mai puternica decat toti conducatorii lor la un loc", a spus Dancila, dupa ce a fost intampinata de catre un grup de circa 50 de protestatari in fata Palatului Administrativ din Satu Mare.

Eu vedeam aceasta campanie o campanie constructiva, fiecare sa vina, asa e in democratie, sunt mai multe partide, fiecare sa vina cu o optiune proprie, un proiect propriu in ceea ce inseamna alegerile, in ceea ce inseamna sustinerea unei notiuni. Ceea ce vad este trist, si va spun eu cu sinceritate, am participat de trei ori la alegerile europarlamentare, dar niciodata nu au fost astfel de lucruri, niciodata nu am vazut atatea jigniri, atata instigare, atata ura in societatea romaneasca nu am vazut. Nu le putem interzice, dar singurii care putem alege intre ce-i bine, ce-i rau, si putem sa-i taxam, suntem noi, cetatenii. (...) Ganditi-va ca vor veni si alte alegeri, si ce exemplu lasam pentru tanara generatie? Care tipa mai tare? Care jigneste mai tare? Care il pune la colt pe cel care nu e mai tare?", a spus Viorica Dancila, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.