Social 12 Mai 2019 10:33
Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a fost chestionat de un politist local in timp ce lipea un afis pe un panou electoral, unde sunt si materiale electorale ale altor formatiuni politice.

"De la Politia Locala Alexandria sunt. Aveti pozitia de la partidul electoral?”, ar fi spus politistul local, conform unei inregistrari video publicate de alianta USR-Plus pe Facebook.

"Avem legea care spune ca pe afisiere se pot pune afise. Nu asa spune legea?", raspunde Dacian Ciolos.

"Da, dar la noi este o regula aici...", incearca sa continue agentul local.

"Nu suntem in Romania? Stiti ca exista o lege in Romania...", raspunde Ciolos.

"Aveti pozitia respectiva?", intreaba agentul local.

"Deci legea spune ca la panourile de afisaj puse de primarii, partidele in campanie electorala pot sa puna afise. Si asa facem peste tot in tara. Fara nimic altceva, ca e o lege", continua Ciolos.

"Da, sunt de acord cu dumneavostra, respectam legea. (...) 208/2012. Da, o respectati. Dar eu v-am intrebat de pozitie si cate afise lipiti". a mai spus agentul politiei locale.

"Unul. Dar in lege nu scrie nimic de pozitie ci doar ca trebuie sa punem afisele doar pe panourile asigurate de primarie, nu in alta parte. Si asta facem", continua CIolos.

"Da, v-am inteles", raspunde politistul local din Alexandria.

"Si?", intreaba Ciolos.

"E bine ce faceti dumneavoastra", raspunde agentul local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.