Social 12 Mai 2019 10:32
Politistul Marian Godina spune, intr-o postare pe blogul sau, despre batranii participanti la miting-ul PSD de la Iasi, care s-au aplecat, dupa banii aruncati de protestatari, ca pot fi numiti "lipsiti de bani", dar in niciun caz naivi.

"Am citit la unii care spuneau ca acei oameni pe care ii tot vedem in poze sunt parintii si bunicii nostri. Mai, baieti, cand mai scrieti treburi d-astea, scrieti in nume propriu. Scrieti asa: «astia sunt parintii si bunicii mei!» Nu de alta, dar ai mei sigur nu sunt. Tata se trezeste la 6 dimineata de cand il stiu, a muncit toata viata, a crescut 5 copii, iar acum, la pensie, inca munceste. Nu se plimba cu autocare pentru 3 lei ca sa se trezeasca umbland teleleu prin piete fara sa stie ce-i cu el pe acolo. Paradoxal e ca atunci cand i se ia interviu unui ratacit d-ala prin vreo piata, imediat tine sa arate cat e de destept si incepe sa vorbeasca cu ura despre tot ce a vazut el la televizor. Nu, naivul niciodata nu se crede destept. Astia nu-s naivi.

Cand ma gandesc la bunica imi vine in minte figura blanda a celei care ne aducea cornulete cu nuca si gem, imi fuge gandul la cozonac, la caldura sobei, in niciun caz nu-mi imaginez o baba hidoasa, fara dinti si artagoasa care, rupta in cur de foame si saracie, tipa ca o bezmetica in apararea infractorilor si improsca cu ura pe oricine nu e de acord cu ea.

Asa ca, dati-mi mie voie sa nu-mi fie mila de putori, nespalati, betivi, hoti, pierde-vara, prosti ingramaditi si alte lichele pe care unii le numesc »parintii si bunicii nostri«, a notat Marian Godina, citat de Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.