Social 10 Mai 2019 16:09
Catalina Porumbel a moderat o dezbatere electorala la Antena 3, realizatoarea realizand o gafa dupa interventia senatorului USR Radu Mihail.

In urma unei declaratii a fostului ministru Liviu Pop, senatorul USR a spus: "Mi-as dori ca domnul senator sa tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe niste oameni inteligenti".

Reactia moderatoarei Catalina Porumbel nu a intarziat sa survina imediat: "Cum ati spus despre telespectatorii Antenei 3? Domnule senator, stati putin. Cum ati spus? Stati putin, va rog frumos, ca dvs. ati jignit niste oameni care se uita la acest post. Deci cum ati spus? Mai spuneti odata, domnule de la USR. Cum va permiteti dvs. sa veniti aici si sa jigniti niste oameni care se uita la acest post? Cum va permiteti sa spuneti ca «merita sa fie tratati ca niste oameni inteligenti»? Numai dvs. de la USR sunteti inteligenti? Va rog frumos sa va cereti scuze! Ramaneti pe acest fotoliu, dar nu mai aveti nicio interventie. Mi se pare degradant sa veniti si sa jigniti acest post si oamenii care se uita la el", a fost iesirea sa nervoasa, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.