Social 10 Mai 2019 15:40
Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca vineri MJ a primit de la instantele competente documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar si ca a cerut demararea de urgenta a procedurii de extradare.

"Confirm ca, astazi, 10 mai, la ora 13:15, Ministerul Justitiei a primit, de la instantele competente, respectiv de la Curtea de Apel Bucuresti si de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru a se solicita extradarea domnului Radu Stefan Mazare

Am dispus ca in baza documentelor primite, la Ministerul Justitiei sa inceapa imediat procedurile si demersurile legale pentru formularea si trimiterea cererii de extradare. Totodata, am decis mobilizarea tuturor resurselor de care dispune ministerul pentru indeplinirea formalitatilor legale", a spus Ana Birchall intr-o conferinta de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.