Social 7 Mai 2019 08:51
Artistul Tudor Chirila este de parere ca nu doar liderul social-democrat Liviu Dragnea constituie o problema, ci si PSD-ul in sine, "care nu mai este demult un partid, ci o organizatie mafiota cu structuri bine definite".

"«Asa se intampla cand puterea iti ia mintile. Nu mai judeci si ajungi sa te comporti precum Ceausescu». Problema insa nu este doar cu Dragnea, ci cu acest monstru numit PSD care nu mai e demult un partid, ci o organizatie mafiota cu structuri bine definite. Si care a putut acapara aceasta tara cu concursul nostru al tuturor.

Pentru ca in toate miscarile mafiotilor politici care au acaparat aceasta tara se oglindesc slabiciunile noastre. Alea pe care nu le recunoastem decat in intimitate. Votul din 26 mai nu este important doar pentru ca vrem altfel de politicieni, ci pentru ca el poate consfinti o schimbare inauntrul nostru. Aia de a alege sa fim cetateni cu drept de vot si proecupati de comunitate, nu cetateni cu sictir egoist convinsi ca ne descurcam, ca avem noi pe cineva undeva", a scris Chirila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.