Social 6 Mai 2019 14:44
Ca sa-ti mai alungam din starea deprimanta, avem cateva recomandari de oferte pentru vreme ploioasa. Gasesti mai jos cateva dispozitive pentru entertainment cat stai in casa.

Dacă nu ai niciun chef să ieși din casă mai mult decât este nevoie, avem niște sugestii de dispozitive pentru entertainment care să îți țină de urât pe vreme ploioasă.

Televizor LED Curbat Smart Samsung 4K Ultra HD - 138 cm

Funcția Auto Depth Enhancer a televizorului reglează nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. Te poți bucura de jocurile PC cu acțiune rapidă pe televizor prin Steam Link, ca să-ți mai alunge din starea deprimantă a vremii ploioase. Sistemul audio e stereo, având caracteristici superioară datorită tehnologiei Dolby Digital Plus. Cu o reducere de 34%, televizorul poate fi comandat de aici.

Smart LG 4K Ultra HD - 123 cm

Procesorul quad core reduce zgomotul și îmbunătățește claritatea imaginilor. Televizorul acceptă mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro și HLG Pro. Poți să descarci conținut suplimentar pentru Smart TV - jocuri, surse de știri și alte aplicații din LG Content Store - de care să te bucuri pe vreme ploioasă. Televizorul smart are o reducere de 26% și poate fi cumpărat de aici.

Oferte pentru vreme ploioasă - sisteme home cinema

Samsung HT-J4200

Dacă vrei să experimentezi noul nivel de divertisment 3D Full HD, ia-ți un sistem home cinema. Noua aplicație nativă Opera TV Store oferă peste 250 de titluri din care să alegi. Este ușor de sincronizat cu televizorul și asigură un sunet curat și suficient de puternic ca să alunge ploile. Sistemul poate fi achiziționat de aici.

Home cinema Sony BDVE4100

Sistemul home cinema are două boxe înalte, două boxe satelit și un subwoofer, care asigură un sunet surround precis și puternic, ce te va aduce în mijlocul acțiunii, ca să uiți de vreme posomorâtă. În plus, Pe Sony Entertainment Network acces la filme HD în flux continuu, un browser Web și aplicații pentru prognoza meteo, știri, jocuri și altele. Cumpără sistemul de aici.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Consolă Sony Playstation 4

Cheamă-ți un prieten și bucurați-vă împreună jocuri în culori vibrante, cu imagini HDR.

Controlerul fără fir DUALSHOCK 4 este unul ergonomic și intuitiv, având și o bară luminoasă colorată mai vizibilă. Capacitatea de stocare de 500 GB este mai mult decât suficientă pentru jocuri, aplicații, capturi de ecran și videoclipuri. De asemenea, poți reda jocurile pe PC sau Mac, pe dispozitivul PlayStation Vita sau Sony Xperia în de domiciliu Wi-Fi și nu vei mai fi niciodată legat la televizor din nou. Consola poate fi comandată de aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.