Social 6 Mai 2019 13:56
Sistemul RO-ALERT a fost declansat luni pentru incendiul izbucnit la un centru comercial din comuna Afumati.

Pompierii le recomanda cetatenilor sa evite zona, intrucat au loc degajari masive de fum si sa elibereze caile de circulatie pentru a permite accesul mijloacelor de interventie ale DSU si IGSU.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, incendiul se manifesta violent, nu se poate intra in interior, iar pana in prezent patru persoane cu atac de panica primesc ingrijiri la ambulantele SMURD.

"In depozit se gasesc mase plastice, recipiente sub presiune si vopseluri. Se actioneaza preponderent de la inaltime, cu autoscarile, se observa flacari mari, iar radiatia termica afecteaza spatiile de depozitare invecinate", precizeaza sursa citata.

La locul interventiei au fost directionate 28 de autospeciale de stingere, patru autoscari, doua autospeciale pentru descarcerare si trei SMURD.

Presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a informat ca, in prezent, Garda de Mediu Ilfov face masuratori pentru a afla gradul de poluare si toxicitate a fumului emanat in aer.

DN 2 este blocat, circulatia fiind intrerupta.

La ora 13:00, pompierii interveneau cu 20 de autospeciale, pe o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati, scrie Agepres.

Potrivit biroului de presa al ISU Bucuresti-Ilfov, incendiul se propaga rapid, insa nu exista informatii cu privire la persoane ranite in urma incidentului.

La fata locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, trei autoscari, precum si Detasamentul Special de Salvatori.

Citeste si:
Pește Piranha în apele Crișului Repede. Garda de Mediu face anchetă
Pește Piranha în apele...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.