Social 3 Mai 2019 12:37
Liviu Dragnea va participa pe 9 mai la mitingul PSD de la Iasi, a anuntat secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu. La aceeasi data va avea loc Summitul UE de la Sibiu gazduit de presedintele Klaus Iohannis.

Liderul PSD Iasi, Maricel Popa, a declarat ca PSD va sarbatori la Iasi Ziua Europei, printr-un spectacol in aer liber, la eveniment urmand sa participe si Liviu Dragnea. El adauga ca nu se asteapta sa apara incidente, sperand ca vor fi peste 40.000 de oameni.

"Vrem sa sarbatorim Ziua Europei. Va fi un concert folcloric, va veni si Cenaclul Flacara, vor fi si cantece patriotice. Vor participa zeci de mii de oameni, din Iasi, dar si din celelalte judete ale Moldovei. Noi speram sa fie peste 40.000 de oameni", a afirmat Maricel Popa, potrivit Ziare.com.

Summitul sefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai asteptat eveniment politic european in perioada detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE.

Reuniunea va fi gazduita de presedintele Klaus Iohannis iar presedintele Consiliului European, Donald Tusk, o va prezida. La eveniment vor participa lideri din 27 de state membre UE, presedintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, si presedintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.