Social 1 Mai 2019 11:07
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza speciala pentru Bucuresti si un nou cod galben de vant puternic in mai multe judete.

Pana la ora 21:00, in Capitala "vremea va fi vantoasa si racoroasa. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecator vor fi conditii de ploaie. Vantul va avea intensificari, cu rafale ce vor atinge viteze de 55...65 km/h, cu probabilitate mai ridicata intre orele 11:00 si 17:00. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade".

Tot pana la ora 21:00, este in vigoare un cod galben de vant, care va avea intensificari sustinute in cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum si in sudul Moldovei, cu rafale de 55....65 km/h si temporar 70...75 km/h.

Judetele vizate sunt: Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Calarasi, Vrancea, Buzau, Giurgiu, Prahova, Dambovita, Teleorman, Arges, Olt, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti si Ilfov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.