Social 1 Mai 2019 09:20
Peste 400 de familii din judetul Calarasi au ramas fara curent electric, miercuri, dupa tornada care s-a produs marti seara, in zona Drajna – Dragalina.

UPDATE 15:17 - La ora 14:00 nu mai sunt inregistrate localitati nealimentate integral cu energie electrica. Echipele continua sa intervina pentru remedierea deranjamentelor colective si individuale din reteaua de joasa tensiune.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), miercuri dimineata, 447 de abonati din 7 localitati din judetul Calarasi nu au curent electric. Astfel, este vorba despre orasul Calarasi si localitatile Dragalina, Gradistea, Jegalia, Modelu, Perisoru si Roseti, unde sunt semnalate probleme.

Pe terene se afla echipe specializate care incearca remedierea situatiei in cel mai scurt timp.

O tornada impresionanta a fost filmata, marti, de mai multi soferi in zona localitatii Drajna din judetul Calarasi, imaginile fiind postate pe retelele de socializare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.