Social 1 Mai 2019 08:15
Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la o hala de depozitare a unor substante toxice, din judetul Dambovita. Oamenii au fost avertizati prin sistemul RO-ALERT sa ramana in case.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), miercuri dimineata, a izbucnit un incendiu puternic la o hala de depozitare diferite substante, printre care si solventi pentru vopsea, in localitatea I.L. Caragiale, judetul Dambovita.

Incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati, informeaza Mediafax.

Conform IGSU, focul s-a propagat si la o hala invecinata in care se afla depozitat polistiren, pe o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati.

"Avand in vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului actioneaza 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dambovita si doua de la ISU Prahova. Din cauza degajarilor mari de fum, pentru protectia comunitatilor aflate in proximitatea zonei de manifestare, ISU Dambovita va transmite un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-ALERT", mai arata IGSU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.