Patru dintre pasagerii autobuzului care s-a rasturnat la Drajna au nevoie de ingrijiri medicale, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, a informat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

"Spre locul incidentului, au fost dislocate de la ISU Ialomita doua ambulante SMURD, o descarcerare grea si o autospeciala pentru transport victime multiple. In sprijinul fortelor care intervin la fata locului, s-au deplasat si trei ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta. Din informatiile primite pana la acest moment, doar patru dintre ocupantii aflati la fata locului au nevoie de ingrijiri medicale", potrivit IGSU.

Un autobuz cu 39 de pasageri s-a rasturnat, marti seara, in localitatea Drajna, fiind activat Planul Rosu de Interventie, scrie Agerpres.

"In judetul Calarasi, pe raza localitatii Drajna, un autobuz s-a rasturnat. Din primele informatii ar fi vorba de 39 de pasageri, cu posibil 3 victime. Misiunea este in dinamica. La nivelul ISU Calarasi s-a activat Planul Rosu de Interventie", a transmis IGSU.

Conform sursei citate, au fost alertate echipaje medicale inclusiv din judetul Ialomita.

"Avand in vedere zona de producere, apropiata de judetul Ialomita, au fost prealertate echipaje medicale si din judetul Ialomita", potrivit IGSU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.