Medicii legisti care au efectuat autopsia au stabilit ca Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, iar primele teste ar indica prezenta substantelor interzise in sange.

"Testele initiale se pare ca indica prezenta substantelor interzise in sange, dar e corect sa asteptam rezultatul testelor finale, pentru ca de multe ori mai dau si erori aceste teste preliminarii. Dar mai e un lucru fundamental: cauza mortii a fost in urma unui accident rutier, se exclude orice alta ipoteza, suicid sau omor calificat.

Rezultatele toxicologice finale urmeaza sa fie gata in cel mult o luna", a mentionat Dumitru Coarna, presedintele SNPPC, citat de digi24.ro.

In egala masura, el a negat informatia potrivit careia de la locul accidentului ar fi disparut parti din caroseria masinii sau lucruri personale ale creatorului de moda. "N-a disparut absolut nimic. Tot ce a fost clar concludent a fost ridicat de catre colegii mei din cadrul IPJ Constanta".

Medicii legisti care au efectuat autopsia au mentionat ca Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap.

Trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu se afla la morga in Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.