Localnicii din Sacele au ajuns la locul accidentului in care Ravan Ciobanu si-a pierdut viata si au luat mai multe obiecte personale si parti din caroseria masinii celebrului creator.

Intr-un video realizat de Observator se observa cum mai multi localnici curiosi, care au ajuns la locul tragediei, au luat cateva obiecte personale ale designerului, dar si parti din caroseria masinii.

Un barbat a fost filmat in timp ce bea dintr-o sticla de suc care cazuse din masina, in timp ce altii au luat obiecte din caroseria masinii, care nu fusesera distruse: faruri, halogene si alte parti de caroserie, potrivit adevarul.ro.

Vezi video AICI.

"Cercetarea la fata locului a indicat faptul ca autoturismul in cauza ar fi parasit partea carosabila, ar fi parcurs o distanta de aproximativ 700 de metri prin camp, ar fi traversat o alee asfaltata care duce catre fermele din zona, a reintrat pe camp, a rulat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti unde, din cauza denivelarilor de pamant, s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac. Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind gasit de un martor, la baza unui arbust", potrivit unui comunica al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.