Razvan Ciobanu conducea un Range Rover, fabricat în 2014, in momentul in care a facut accident, luni dimineata. Potrivit libertatea.ro. masina nu i-ar fi apartinut designerului, ci ar fi fost imprumutata.

Din cauza impactului violent, autoturismul a fost distrus în zona portbagajului, a plafonului și a parti lateral dreapta.

"In jurul orei 7:15 am fost sesizati despre producerea unui accident rutier pe drumul judetean 226, la intrarea in localitatea Sacele, se pare ca soferul in varsta de 43 de ani conducea un autoturism de teren dinspre Sacele catre Navodari, iar la un moment dat, din cauza neatentiei in conducere, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum a pierdut controlul asupra autoturismului si a parasit partea carosabila, dupa care a rulat aproximativ un kilometru si s-a oprit cu autoturismul in mai multi copaci care apartineau unei ferme", a spus Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Apelul 112 a venit de la un barbat, muncitor la ferma respectiva, acesta l-a vazut pe conducatorul auto iesit din autoturism, decedat. Acesta se afla singur in masina”, a adaugat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Cel mai probabil, Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta, el fiind aruncat din masină. Geamul dreapta dislocat indica faptul ca pe acolo ar fi fost proiectat din autoturism. Cadavrul sau a fost gasit intins pe spate, pe jos, in dreapta masinii. Ciobanu avea mainile impreunate, ca pentru rugaciune, scrie libertatea.ro.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, iar cauza decesului lui Răzvan Ciobanu va fi stabilită în urma necropsiei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.