Familia Regala le ureaza romanilor sarbatori fericite, cu sanatate si clipe de implinire sufleteasca alaturi de familie si de prieteni.

"Cu ocazia sfintelor sarbatori de Pasti, Majestatea Sa Margareta si intreaga Familie Regala va ureaza sarbatori fericite, cu bucurii, sanatate si clipe de implinire sufleteasca alaturi de familie si de prieteni! Hristos a inviat!", se arata intr-un mesaj postat duminica pe site-ul Familiei Regale a Romaniei.

Conform sursei citate, in seara de sambata, inainte de miezului noptii, Majestatea Sa Margareta si principele Radu au sosit la Biserica Ortodoxa Romana din Copenhaga. Alaturi de cuplul regal s-au aflat ambasadorul Romaniei in Regatul Danemarcei, Alexandru Gradinar, diplomati ai ambasadei, precum si reprezentanti ai Casei Majestatii Sale Custodele Coroanei.

"Sfanta slujba a Invierii a fost oficiata de Preasfintia Sa Episcopul Macarie al Europei de Nord, alaturi de un sobor de preoti ortodocsi romani din Danemarca. La slujba au asistat un mare numar de membri ai comunitatii romanesti din Danemarca", se mentioneaza in postare.

Majestatea Sa Margareta si principele Radu s-au mai aflat alaturi de romanii din Episcopia Europei de Nord in anul 2016, cand au petrecut sarbatorile de Paste in Suedia, la Stockholm.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.