Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca din comisia de selectie a aplicatiilor pentru programul guvernamental privind construirea de gradinite sportive vor face parte Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci si Gheorghe Popescu.

"Va mai dau un exemplu de un proiect care mie imi e foarte drag, si anume, programul de constructie a 1.000 de gradinite sportive. Cred ca s-a publicat deja ordinul, dupa Paste se pot depune aplicatiile, se acorda un grant, adica o suma nerambursabila de pana la 500.000 de euro.

Comisia care va aproba aceste proiecte este formata din niste oameni deosebiti si vorbim de Gica Hagi, de Nadia Comaneci, de Gica Popescu, de rectorul de la Universitatea de sport. Ganditi-va ca am vorbit foarte mult in ultimii ani despre faptul ca nu mai avem performanta sportiva si decizia noastra a fost sa o luam de jos si sunt foarte bucuros ca acesti oameni deosebiti se implica, ei sa selecteze independent", a mentionat social-democratul la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.