Tineretul National Liberal (TNL) i-a exclus din organizatie pe cei responsabili de distribuirea unor pliante atribuite in mod fals Aliantei 2020 USR-PLUS si dezaproba intiativa avuta de cei doi membri ai filialei Cluj Napoca a TNL.

"Tineretul National Liberal dezaproba initiativa avuta de doi fosti membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaratiile unor membri ai Aliantei USR-PLUS.

Aceasta actiune individuala reprobabila nu reflecta spiritul si comportamentul Tineretului National Liberal si din nefericire nu a fost niciodata adusa in atentia Biroului Executiv al TNL.

Mentionam ca aceasta actiune vine in contradictie flagranta cu strategia de campanie hotarata de echipa de campanie a Partidului National Liberal.

Deoarece actiunea individuala a celor doi fosti colegi nu a fost dezbatuta si asumata in forurile de decizie ale TNL, iar consecintele acestor actiuni au adus grave prejudicii imaginii si prestigiului Tineretului National Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, in unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din randurile Tineretului National Liberal", transmite TNL, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.