Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca, de doi ani, PSD ALDE face "o campanie hristica de mantuire en-gros".

"O campanie hristica de mantuire en-gros face, de doi ani incoace, PSD-ALDE. Toate modificarile operate asupra Codurilor Penale, asupra legilor Justitiei converg spre acelasi scop: micsorarea, daca se poate pana la anulare, a pedepselor pentru infractori. (..)

Daca prin reducerea termenului de prescriptie Dragnea scapa in procesul 'Bani luati de la copii si dati la Partid', cei pedepsiti sunt copiii din Teleorman. Si vor fi, nu numai cei de atunci, ci si cei de maine, oriunde in Romania, caci vor prinde curaj si altii sa faca ce-a facut Dragnea.

Dupa legea recursului compensatoriu, data de Toader, Iordache, Nicolicea et comp., criminalii eliberati au asasinat, au violat, au lovit si talharit din nou, pe intrecute.

Legea a pedepsit astfel victimele: iertand vinovatii, nenorocesti nevinovati

Exista, totusi, o oaresicare deosebire intre Domnul Iisus si Domnul Dragnea, cu toate ca marele om s-a autorastignit deja, de cateva ori, in ochii electoratului, incepand cu episodul celor 4 gazi veniti sa-i ia gatii la Athénée Palace. Lui Dragnea nici prin gand nu-i trece sa ia asupra sa pacatele altora, dimpotriva, nazuieste sa le arunce pe ale lui in capul tuturor.

Principiul sau este: 'Mai bine sa scape 1000 de criminali, decat sa fac eu o zi de puscarie'.

Intrucat Domnul Dragnea ne vrea pe toti miei de sacrificiu, urarea lui pentru popor ar trebui sa fie nu 'Paste fericit!', ci 'Pasteti fericiti!'.", sustine CTP, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.