Magazinele Enel, subunitatile postale, bancile si retailerii au anuntat un program special pentru perioada Sarbatorilor si a minivacantei de 1 mai.

Magazinele Enel din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise in perioada 26 aprilie - 1 mai, scrie Agerpres.

In perioada in care nu este prevazut program cu publicul nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica.

Potrivit companiei, clientii pot gasi informatii privind evidenta facturilor de energie electrica, calculator tarifar, soldul si platile efectuate precum si inregistrarea indexului fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descarcata gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesand pagina www.enel.ro, sectiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numarul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

Clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica sau gaze naturale in aceasta perioada pot utiliza modalitatile alternative de plata, precum numerar prin intermediul retelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Subunitatile postale vor fi inchise in Vinerea Mare, in 27 aprilie, in prima si a doua zi de Pasti, pe 30 aprilie si pe 1 Mai si este posibil ca trimiterile postale sa inregistreze timpi mai mari de circulatie, potrivit Companiei Nationale Posta Romana.

Unitatile teritoriale retail si centrele de afaceri corporate ale Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise in perioada 26 - 29 aprilie 2019, si pe 1 mai, cu exceptia sucursalelor din centrele comerciale si mall-uri, care vor functiona dupa programul acestora.

Pentru efectuarea de operatiuni clientii au la dispozitie, in permanenta, urmatoarele variante: reteaua de echipamente self services BCR - Bancomate, Ghisee Rapide, Automate Schimb Valutar si Ghisee Multifunctionale pentru eliberare numerar, depunere numerar, rambursare sume pentru cardurile de credit, plati facturi, schimb valutar, transferuri intre conturi proprii, interogari sold si listare mini-extrase; Internet, prin George, la adresa george.bcr.ro sau direct din aplicatia mobila George disponibila pentru telefoane smartphone cu sistem de operare Android si iOS; Apel telefonic, prin Alo 24 Banking BCR, la numarul de telefon 0800.801.BCR (0800.801.227) - gratuit din orice retea nationala.

Citeste si:
Programul manifestărilor de 1 Decembrie, Ziua Națională a României....
Programul manifestărilor de 1...

Retailerii Penny Market si Kaufland au anuntat, de asemenea, un program special in perioada Sarbatorilor Pascale.

Magazinele Penny Market vor fi inschise in 28 aprilie, pe 29 aprilie programul se va desfasura in intervalul orar 9:00-17:00, iar pe 30 aprilie vor functiona dupa programul normal.

La Kaufland, sambata, 27.04, majoritatea magazinelor vor fi deschise in intervalul orar 07:00 - 18:00 iar duminica, 28.04, magazinele vor fi inchise, cu exceptia celor din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc si Gheorgheni, care au program normal de functionare. Luni, 29.04, magazinele vor avea program scurt, iar ora deschiderii va varia in functie de magazin in intervalul 08:00-09:00, iar ora inchiderii in intervalul 15:00 - 18:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.