Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca isi doreste se se afle cat mai repede adevarul cu privire la mesajul de amenintare primit de jurnalista Emilia Sercan.

"Bineinteles ca mi se pare grav. Mi se pare grav tot ce se intampla. Mi se pare grav ca un ofiter al acestui minister a putut sa conceapa, ca poate trimite mesaje de amenintare si ca nu i se poate intampla nimic. E foarte grav si de aceea ma bucur ca verificarile s-au desfasurat cu rapiditate si imi doresc sa ajungem cat se poate de repede la aflarea adevarului.

Multumesc Parchetului, procurorului de caz si colegilor mei din Politie pentru profesionalismul de care au dat dovada", a declarat Carmen Dan, potrivit Digi24.

Jurnalista Emilia Sercan, cunoscuta pentru anchetele privind plagiatele in randul inaltilor demnitari si al conducerii unor institutii de invatamant, cel mai recent la Academia de Politie, a anuntat, in urma cu o saptamana, pe pagina sa de Facebook, ca a primit amenintari cu moartea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.