Jurnalistul Liviu Avram a reactionat dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de modificare a Codului penal in forma aprobata de Senat.

"Probabil ca multi (social-democrati - n.r) sunt nefericiti. Mai ales oameni din administratia publica, pentru ca pe multi nu ii ajuta. Ei sperau ca scapa cu totii, cum spunea Varujan Vosganian. Ori scapam cu totii ori murim toti. Ei bine scapa numai unii. De exemplu, abuzul in serviciu a ramas exact cum era stipulat anterior. Liviu Dragnea nu mai avea nevoie, dar toti ceilalti nu primesc niciun beneficiu din aceasta legiferare. S-ar putea sa constatam niste nemultumiri din sanul PSD pentru ca s-au rezolvat problemele unui grup restrans.

Eu in locul Opozitiei as face o poza cu toti cei care au votat pentru si vom vedea daca se vor mai gasi pe listele viitoare", a spus Avram, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.