Europarlamentarul Monica Macovei acuza colaitia PSD-ALDE ca se foloseste de "mostenirea veninoasa lasata de Tudorel Toader, Sectia speciala de anchetare a magistratilor, pentru a intimida procurorii si judecatorii care au curaj sa-i ancheteze".

"PSD si ALDE anunta campania de intimidare a judecatorilor si procurorilor.

PSD si ALDE vor sa foloseasca la maximum mostenirea veninoasa lasata de Toader, Sectia speciala de anchetare a magistratilor, pentru a intimida procurorii si judecatorii care au curaj sa-i ancheteze. Codrin Stefanescu, vocea fidela a lui Dragnea, a declarat: „ne gandim cate plangeri penale sa le facem, cate sesizari sa le facem”.

Strigatul de lupta a fost lansat. PSD si ALDE, ajutati de trusturile media detinute de condamnati si cercetati penal, vor incerca sa-i opreasca pe procurorii si judecatorii curajosi, impartiali si profesionisti care vor cerceta sau judeca dosare legate de cum au furat banii romanilor. Declaratia secretarului general al PSD confirma inca o data care a fost scopul real al infiintarii Sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Aceasta Sectie trebuie desfiintata!

In plus, planul de urgenta al PSD si ALDE este de a da votul final, pana maine, la modificarea Codurilor penale.

Huiduielile masive din partea romanilor, inclusiv in zona Moldovei, considerata fief al socialistilor lui Dragnea, nu ii opresc. Trebuie sa fim de partea justitiei, sa o aparam de asaltul infractorilor!", a scris Monica Macovei pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.