Angajatii Realitatea TV au primit marti dimineata o instiintare prin care au fost anuntatu ca nu mai au acces in cladire, decat pentru a-si lua lucrurile personale, transmite libertatea.ro, care citeaza paginademedia.ro.

"Catre angajatii Realitatea Media SA.

Va aducem la cunostinta urmatoarele:


  • Incetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locatiune din data de 02.03.2016, in temeiul caruia Realitatea Media SA, in insolventa, ocupa spatiile din Cladirea Platinum situata la adresa Bucuresti, Sector 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176

  • Accesul in spatiile mentionate este permis numai in scopul preluarii bunurilor personale si/sau bunurilor companiei, in vederea evacuarii birourilor," se arata in mesajul primit de jurnalisti.

Reactia directorului Edward Pastia

"Este doar un exces administrativ al proprietarului cladirii. Am clarificat situatia. Vom lamuri pe de-antregul in zilele urmatoare. Din punctul nostru de vedere, suntem cu chiria la zi, iar contractul este valabil pana la finalul anului", a spus Pastia pentru adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.